De Zwijger

Tapperij de Zwijger

Plein 21
Houten
Telefoon 030 636 9719
Website www.tapperijdezwijger.nl

Elke dag geopend van 11.00 tot 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur

De keuken is geopend
van 12.00 tot 14.00 uur en
van 17.00 tot 21.00 uur

  • Gastvrij bruin eetcafé
  • Speciaalbieren van de tap
  • Regelmatig live muziek
  • Wisselend weekmenu

De Passie

Tapperij de Zwijger is sinds 2002 gevestigd aan het Plein in het gezellige Oude Dorp. De voormalige herberg is ingericht als bruin eetcafé. Boven de Tapperij bevindt zich de gelagkamer, een gezellig privé café met bar voor besloten feesten, recepties en vergaderingen. Annelies Middelkoop en haar man Joop zijn de trotse eigenaren van dit eetcafé. Hun ongedwongen onthaal zorgt ervoor dat de gasten zich direct bij hen thuis voelen. Dat hun gastvrijheid en kwaliteit wordt gewaardeerd blijkt wel uit hun 51e plaats in de Cafe Top 100 en het lidmaatschap van de Vriendenkring van Hertog Jan.

Na de horeca-ervaring in Utrecht en Nieuwegein zijn ze neergestreken in Houten. Annelies heeft bij de inrichting dankbaar gebruik kunnen maken van haar opleiding etaleren en decoreren waardoor ze een warme huiselijke sfeer heeft neergezet. Er komt dan ook een gevarieerd publiek over de vloer voor een kop koffie of een drankje in combinatie met een lekkere lunch of een gezellig diner.

De Tapperij heeft een gevarieerde kaart en een steeds wisselend 3-gangenmenu maar de spareribs en erwtensoep in de winter zijn bij de vaste bezoekers alom geroemd.

De liefhebbers van een lekker biertje kunnen genieten van de verschillende bieren van Hertog Jan, maar ook het Houtense bier Hommeles wordt hier geschonken. En wanneer het seizoen voor het bokbier aanbreekt is dit voor Joop en Annelies natuurlijk aanleiding om hier samen met hun gasten een feestje van te maken.

 

Meer in deze categorie: « Het Eetatelier Opoe Spronk »