De Colonie

Paviljoen de Colonie
Koedijk 1
Houten
Telefoon 030 289 3294
Website www.colonie.nl

Geopend ma t/m vrij vanaf 11.00 uur
Zat vanaf 12.00 uur en zon vanaf 17.00 uur
Keuken geopend:
zondag en maandag tot 21.00 uur
dinsdag tot zaterdag tot 22.00 uur

  • Binnentuin in het seizoen 
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Franse keuken
  • Seizoen specialiteiten

De Passie

In het voormalige rechthuis “de Wulven” is sinds 13 jaar het restaurant de Colonie gevestigd. Een groot deel van het team is hier al sinds de start werkzaam. Hierdoor is een hechte groep ontstaan die blind op elkaar kunnen vertrouwen. Er heerst dan ook een prettige informele sfeer waarin zowel de zakelijke gasten als de gezinnen zich helemaal thuis voelen. Veel terugkerende gasten zie dan ook hun “eigen plekje” in het restaurant opzoeken. Voor besloten feesten, recepties en vergaderingen kan je terecht in Het Voorhuis, een sfeervolle ruimte met een gezellige open haard en bar.

Na de brand in 2004 nam de wederopbouw van het restaurant 16 maanden in beslag. Het was voor het personeel een heftige periode. Door de sterke onderlinge band en het medeleven van de gasten zijn ze er weer helemaal bovenop gekomen.

Bij De Colonie Houten dineer je in een warme, huiselijke ambiance, zoals bij oma thuis waarbij je buiten de diverse gerechten ook de smaak van vroeger kan ervaren. Dit vind je terug in de ouderwetse stamppotjes en de vergeten groenten. Het maakt niet uit wat je hier kiest van het menu, je verlaat het restaurant altijd met een voldaan gevoel.

 

Meer in deze categorie: « De Zwijger Opoe Spronk »