Gewoon Anders

Eet&cafe Gewoon Anders
Het Rond 42
Houten
Telefoon 030 637 6045
Website www.eetcafegewoonanders.nl

Geopend
Di t/m do van 11.30 uur tot 24.00 uur 
Vrij en zat van 11.30 uur tot 04.00 uur 
Zon van 16.00 uur tot 22 uur (zomers vanaf 12.00 uur)

De keuken is tot 21.00 uur geopend.

  • Zonnig terras
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Hollandse eetcafé gerechten
  • Weekmenu onder de € 20,00

De Passie

Natasja Scherrenberg en Richard Klaassen zijn in april 2013 begonnen met het eetcafé Gewoon Anders. Het eetcafé zit op een gunstige hoek van het Rond waar je bij mooi weer kunt genieten op het zonnige terras. Natasja heeft na haar opleiding diverse banen in de horeca gehad. Toen de mogelijkheid zich voordeed om in Houten een eigen zaak te beginnen heeft ze samen met haar goede kennis Richard deze kans gegrepen. Achter de bar is ze helemaal in haar element en ook het bedienen van de gasten die een hapje komen eten, doet ze graag.

Het team van het eetcafé bestaat allemaal uit jonge mensen, waardoor er een informele losse sfeer heerst. Vaste gasten zie je dan ook regelmatig even de keuken inkijken om de koks gedag te zeggen. Deze koks bedenken naast de vaste kaart elke week een wisselend menu dat nooit meer dan €20,00 kost.

Na het tafelen verzorgen Natasja en Richard met veel plezier hun gasten aan de bar, maar aan tafel kan je ook gerust de avond voorzetten met een borreltje of een ander drankje. Verschillende leeftijden zie je in het eetcafé over de vloer komen en op vrijdagmiddag komt steeds vaker personeel van nabijgelegen bedrijven met een drankje hier de week afsluiten.
Iedere maand organiseren Natasja en Richard een bijzondere avond met een live optreden van een zanger of een avond met bijvoorbeeld Rock & Roll of Oktoberfest als thema, zodat er altijd weer iets extra’s voor hun gasten te beleven is.

 

 

Meer in deze categorie: « Opoe Spronk Barbacoa »