Barbacoa

BBQ & Grill restaurant Barbacoa

Meidoornkade 29
Houten
Telefoon 030 6777 222
Website www.barbacoa.nl
Geopend woensdag t/m zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur

  • BBQ binnen 
  • Groot buitenterras
  • Onbeperkt eten voor € 25,95
  • Arrangementen mogelijk
  • Ruime parkeergelegenheid

de Passie

Jacques Engelen opende in 2008 zijn restaurant Barbacoa. Deze naam is afkomstig uit de Cariben, waar men vroeger het eten bereidde in een kuil, en waar later het barbecueën uit ontstaan is.
Jacques is een echte ondernemer, die direct enthousiast werd toen hij in 2008 het concept van het Paviljoen “de Toekomst” zag.
Jacques zegt: “Eten kan je overal, maar juist de combinatie van eten met een leuke activiteit is hier uniek”. Als aanvulling op de bestaande activiteiten heeft hij in het paviljoen verschillende ruimtes ingericht waar men lasergame en glowgolf kan spelen. Op deze manier kan je van een avondvullend programma genieten waarbij naast het lekkere eten je ook nog kan vermaken met een spannende game.

Je kan bij Barbacoa in alle rust met zijn tweeën barbecueën, maar kom je met een groep van 140 man dan is dat ook geen probleem. Jacques houdt nauwlettend in de gaten of alles naar wens verloopt en geeft zo nodig tips. In het midden van het restaurant vind je enkele grote buffetten waar je een ruime keus hebt van vlees, vis en salades. Maar ook voor gasten die vegetarisch willen eten is er voldoende te kiezen. Je hebt een uniek avondje uit als je hier samen met je vrienden, familie of collega’s zelf je gerechten aan tafel klaarmaakt en ook nog van een game kunt genieten.

 

Meer in deze categorie: « Gewoon Anders Bij Teus »