Yakimono

Teppanyaki & wokrestaurant Yakimono

Meidoornkade 33
Houten
Telefoon 030 6777 586

Website www.yakimono.nl
Geopend alle dagen van 17.00 uur tot 22.00 uur

  • Aziatische keuken
  • Kinderhoek
  • Ontspannen relaxte sfeer
  • Panorama uitzicht
  • Arrangementen mogelijk
  • Ruime parkeergelegenheid

De Passie

De Japanse naam Yakimono betekent bakken, braden, roosteren en grillen op hoog vuur of op hete platen. Op deze manier worden niet alleen de Japanse gerechten klaargemaakt, maar ook de gerechten uit de (neo-) Chinese keuken en die van Indonesische origine.

De Utrechter Remco Roemer en zijn compagnon Chun Wai Man uit Houten zijn 6 jaar geleden met Yakimono begonnen in paviljoen “de Toekomst”. Remco was als senior medewerker van een verzekeringsmaatschappij al vroeg betrokken bij de opzet van het paviljoen. Toen hem de kans geboden werd om hier een restaurant te beginnen, wist hij meteen dat het een wokrestaurant moest zijn en wie daarbij zijn compagnon werd. Hij doet voornamelijk achter de schermen zijn werk, maar hij is ook met grote regelmaat als gastheer in zijn restaurant te vinden.

Uit een ruime keuze van vlees, vis en groentes en salades kunnen de gasten zelf, zo vaak als ze willen, hun gerechten samenstellen en die vervolgens door een professionele kok laten bereiden. De keukenbrigade bestaat geheel uit Aziatische koks en vanzelfsprekend staat bij Yakimono een Japanse chefkok achter de bakplaat. Als gast hoef je natuurlijk de Japanse taal niet machtig te zijn, want je kan met al je vragen en wensen gewoon terecht bij de bediening in het restaurant. Dit zorgt ervoor dat je kan genieten van een leuke en smaakvolle avond.

Naast zijn werkzaamheden bij Yakimono is Chun Wai Man sportief actief met thaiboxen en fitness. Ook Remco is een ondernemend persoon. Buiten zijn werkzaamheden zowel achter de schermen als in het restaurant, is hij in zijn vrije tijd ook nog actief als jeugdtrainer bij FC Utrecht en bij UVV. Net als in zijn restaurant probeert hij ook hier bij iedereen het beste naar boven te krijgen.

Meer in deze categorie: « Bij Teus van der Valk »