van der Valk

Van der Valk Hotel Houten
Hoofdveste 25
3992 DH Houten
030-6346800

website: www.hotelhouten.nl

  • Hotel / Restaurant / zalencentrum
  • Franse keuken
  • Kenny Koken (vrijdag)
  • Live Cooking ( zat en zondag)

 

De Passie

Sinds 2008 heeft van der Valk ook een vestiging in Houten met een sfeervol restaurant. Hotel Manager Coen Poelmans geniet weer elke dag opnieuw van zijn werk. Elke dag is weer anders met nieuwe situaties en elke dag komt hij weer nieuwe mensen tegen. Coen kwam tijdens zijn studie werktuigbouwkunde al bij van der Valk in Vianen werken. Het beviel hem zo goed dat het bijbaantje uitgroeide tot zijn huidige functie als Manager in Houten. Door zijn technische achtergrond kon hij tijdens bouw van het hotel al zijn steentje bijdragen. Ook als het druk is in het restaurant vindt Coen het geen probleem om de handen uit de mouwen te steken en mee te helpen de gasten te bedienen. Zo kan hij naast zijn werk als manager, het gevoel van de werkvloer blijven behouden.

De menukaart biedt een uitgebreide keuze in vis- en vleesgerechten, maar daarnaast zijn er regelmatig seizoensgebonden specialiteiten op te vinden.
Op zaterdag, zondag en feestdagen kan je onbeperkt genieten van het "Live Cooking" buffet. In de luxe open keuken worden uw zelfgekozen gerechten à la minute bereidt door het keukenteam.

Op vrijdagavond is er speciaal voor de kinderen het Kenny Koken-programma. Zij kunnen dan als jonge koks zelf aan de slag in de keuken terwijl de ouders rustig genieten van hun diner. Onder begeleiding van de koks bakken zij hun eigen pizza, hamburger en koekjes, maar zij mogen ook nog een lekker ijsje samenstellen. Als de kinderen hebben genoten van hun eigen kookkunsten krijgen zij aan het eind van de avond natuurlijk de zelfgebakken koekjes mee naar huis.

 

 


Meer in deze categorie: « Yakimono Parthenon »