Ming & Ming

Chinees en Grill restaurant Ming & Ming
Het Rond 130
Houten
Telefoon: 030-637 6075
Website: www.mingenming.nl

Alle dagen geopend van 12.00 tot 22.00 uur
Bezorgen:
ma/do van 16.30 tot 21.00 uur 
vr /zo  van 16.30 tot 21.30 uur 

  • All-you-can-eat 
  • à la carte
  • kindermenu 
  • afhaal- en bezorgservice 
  • catering 
  • afzonderlijke ruimte voor grotere groepen 
  • prijsklasse van € 20,-- tot € 30,--

De passie:

De meeste Houtenaren weten dat op de hoek van Het Rond een Chinees restaurant te vinden is. Sinds 2012 vind je hier het Chinees en Grill restaurant Ming & Ming. Eigenaar Ho Ming Tse staat met veel enthousiasme zelf in de keuken en gastvrouw Regina Kasanwidjojo zorgt voor de hartelijke ontvangst.

Ze waren al na een jaar uit hun jasje gegroeid met hun vorige restaurant in Gorinchem. De formule die daar ontwikkeld werd hebben ze in Houten voortgezet. Er is gekozen voor meer variatie, gezonder eten, nieuwe smaken en het grillen van vis en vlees. Via het All-you-can-eat concept kan je zo meerdere kleinere gerechten proeven voor een vaste prijs. Natuurlijk kan je ook zelf je à la carte-menu samenstellen. Doordat alles vers wordt bereid is het geen probleem om met dieet- en speciale wensen rekening te houden.

Na zijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht is Ho Ming alsnog in de voetsporen van zijn vader getreden. Met de opleiding Marketing en Communicatie van Regina beschikken ze over een goede basis om steeds weer nieuwe ideeën te ontwikkelen. Zo wordt de menukaart uitgebreid, en komt er een open keuken bij voor het bereiden van Japanse gerechten. Voor Ho Ming en Regina is het van belang dat het de gasten in het restaurant aan niets ontbreekt, maar het is ook geen enkele moeite om thuis een smaakvol buffet door hen te laten verzorgen.

 

Meer in deze categorie: « Parthenon Beren eetcafé »