Beren eetcafé

Beren eetcafé Houten
Duwboot 22 Houten
Telefoon 030 639 02 23
Website www.beren.nl/vestigingen/eetcafes/eetcafe-houten/

Geopend:
Ma t/m Vrij vanaf 11.30 uur
Zat vanaf 11.00 uur
Zon vanaf 15.00 uur
Koopzondagen 11.30 uur

De keuken is elke dag tot 22.00 uur geopend.

  • Wisselend 3 gangenmenu €19,50
  • Voordelige dagmenu’s
  • Uitgebreide á la carte
  • Kinderhoek en springkussen
  • Groot binnen- en buitenterras
  • Aparte ruimte voor groepen tot 80 personen

De Passie

Er zijn 21 Beren eetcafés verspreid over zuid en midden Nederland en Almere. Sinds 9 jaar is er ook een Beren eetcafé in Houten, beter bekend als eetcafé Bickel Beer. In een gezellige en informele sfeer komt hier een breed publiek, van zakenman tot tiener. Ook gezinnen met kinderen komen hier graag. De grote aantrekkingskracht van het springkussen speelt hierbij natuurlijk een grote rol.

De vestigingsmanager Jennifer van Maurik uit Houten werkt hier al 6 jaar. Tijdens haar studie vrijetijdsmanagement zocht ze een bijbaantje en zo kwam ze terecht Bickel Beer. Haar opleiding kwam goed van pas bij haar werk in het Beren eetcafé. Zij vindt het belangrijk dat haar gasten niets te kort komen en dat ze met een prettig en voldaan gevoel naar huis toe gaan. Minstens even belangrijk voor haar is de teamgeest binnen het personeel. Zo creëert ze een eetcafé waar iedereen zich thuis voelt.

Onder de alom aanwezige vriendelijke beren kan je genieten van de beroemde spare ribs die naar eigen recept worden gemarineerd. Daarnaast is er nog een uitgebreide menukaart met grill, vlees, vis en vegetarische gerechten, en voor de kinderen is er ook genoeg te kiezen.

Meer in deze categorie: « Ming & Ming Hajé Nieuwegein »