Hajé Nieuwegein

Hajé  Nieuwegein

Waterliniedok 1
Nieuwegein
Telefoon 030 303 5335
Website: www.haje.nu
Geopend alle dagen van 9.00 uur tot 21.00 uur

  • Buitenterras met landelijk uitzicht
  • Biologisch verantwoorde ingrediënten
  • Regionale producten
  • Vriendelijke sfeer
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Streekwinkel

 De Passie

Op de grens van Houten en Nieuwegein, langs de snelweg A27, is sinds mei 2014 het streektransferium De Linielanding in gebruik genomen. Hier vind je een Hajé restaurant waar een enthousiast team haar gasten ontvangt.
Het restaurant is ruim en open van opzet, en bij binnenkomst valt direct het weidse uitzicht over de landerijen met de paarden op. Hoewel je niet ver van de snelweg verwijdert bent, zit je hier midden in de natuur tussen de ooievaars, schapen en weidevogels.

In het restaurant kan je naast het kopje koffie of een drankje ook terecht voor een uitgebreid ontbijt, lunch of diner.  Alle gerechten op de kaart zijn de hele dag verkrijgbaar, dus ook ‘s avonds kan je ook een keuze maken uit het lunch of ontbijt menu. Kleine aanpassingen aan de gerechten zijn bespreekbaar en met dieetwensen kan altijd rekening gehouden worden.

Op het buitenterras zit je direct aan het water van waaruit je met een gehuurde kano de omgeving kan verkennen. Voor de wandelaars en fietsers zijn er een aantal routes uitgestippeld over het aangrenzende Eiland van Schalkwijk.
Ook voor groepen, bedrijfsfeesten, verjaardagen of huwelijken is Hajé een geschikte locatie.
Naast het restaurant is een grote zaal “De Loods” ingericht in een sfeervolle industriële stijl, deze ruimte is geschikt voor groepen tot 200 personen. De ruimte is door zijn modulaire inrichting aan te passen aan de wensen en de grote van het gezelschap. Hierdoor kan Hajé een sfeervolle zaal op maat bieden.

Meer in deze categorie: « Beren eetcafé Heren van Houten »