Hajé Nieuwegein

Hajé  Nieuwegein

Waterliniedok 1
Nieuwegein
Telefoon 030 303 5335
Website: www.haje.nu
Geopend alle dagen van 9.00 uur tot 21.00 uur

  • Buitenterras met landelijk uitzicht
  • Biologisch verantwoorde ingrediënten
  • Regionale producten
  • Vriendelijke sfeer
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Streekwinkel

 De Passie

Op de grens van Houten en Nieuwegein, langs de snelweg A27, is sinds mei 2014 het streektransferium De Linielanding in gebruik genomen. Hier vind je een Hajé restaurant waar Rob van Overbeek zijn gasten ontvangt. Na 20 jaar ervaring in de horeca heeft hij hier een nieuwe uitdaging gevonden. Rob,  afkomstig uit een echte horecafamilie, vindt het heerlijk om met mensen om te gaan en het service verlenen zit hem in het bloed.

Het restaurant is ruim en open van opzet, en bij binnenkomst valt direct het weidse uitzicht over de landerijen met de paarden op. Hoewel je niet ver van de snelweg verwijdert bent, zit je hier midden in de natuur tussen de ooievaars, schapen en weidevogels.
In het restaurant kan je naast het kopje koffie of een drankje ook terecht voor een uitgebreid ontbijt, lunch of diner.  Alle gerechten op de kaart zijn de hele dag verkrijgbaar, dus ook ‘s avonds kan je ook een keuze maken uit het lunch of ontbijt menu. Kleine aanpassingen aan de gerechten zijn bespreekbaar en met dieetwensen kan altijd rekening gehouden worden.

Op het buitenterras zit je direct aan het water van waaruit je met een gehuurde kano de omgeving kan verkennen. Voor de wandelaars en fietsers zijn er een aantal routes uitgestippeld over het aangrenzende Eiland van Schalkwijk.
Naast het restaurant is een grote winkel met een uitgebreid assortiment. Je vind hier regionale producten, maar ook artikelen  uit verre windstreken.De formule  van Hajé om gebruik te maken van biologische verantwoorde en duurzame producten wordt niet alleen  in het restaurant  toepast, maar vind je ook duidelijk terug in de keuze van producten in de streekwinkel.

Meer in deze categorie: « Beren eetcafé Heren van Houten »