Heren van Houten

Heren van Houten

Het Rond 160
Houten
Telefoon 030 268 7054
Website www.HerenvanHouten.nl

Geopend:
Van 1 april t/m 31 augustus
Ma en di van 16.30 uur tot 22.00 uur *
Wo en do van 11.30 uur to 22.00 uur
Vr en za van 11.30 uur tot 24.00 uur
Zo van 11.30 uur tot 22.00 uur

* September t/m maart op maandag van 16.30 tot 20.30 uur geopend en op dinsdag alleen geopend voor groepsreserveringen.

  • Uitgebreide wijnkaart (Cellar 33°)
  • Diner vanaf € 13,75
  • Riant buitenterras
  • High Tea & High Wine
  • Proeflokaal voor partijen
  • Vergaderruimte

De Passie

Als je op het Rond loopt kan je het goudkleurige gebouw niet missen. Hierin zit sinds eind 2014 Eric Fernhout als de trotse eigenaar van restaurant Heren van Houten. Deze ras-Amsterdammer heeft eerst 16 jaar bij een internationaal IT-bedrijf gewerkt, waarbij hij de halve wereld heeft gezien. Na al die omzwervingen kwam hij in IJsselstein terecht waar hij zijn horeca ervaringen heeft opgedaan. Toen het gebouw (waarin ooit La Place begonnen is) vrijkwam, kon Eric hier zijn jongensdroom verwezenlijken.

Je kunt bij Grand Café / Bistro Heren van Houten terecht voor de lunch, een drankje, het diner (waaronder raclette) en zelfs poolbiljarten. Op het menu vind je een gevarieerde selectie van Franse, Zwitserse en Nederlandse gerechten en Heren van Houten heeft een uitgebreide drankenkaart, waaronder meer dan 20 wijnsoorten per glas, een ruime selectie zogenaamde "craft" bieren, cocktails en natuurlijk allerlei koffie- en thee varianten.

Het proeflokaal op de 1ste verdieping is uitermate geschikt voor groepsreserveringen en biedt vele mogelijkheden. Daarnaast biedt de vergaderruimte op de 2de verdieping een rustige ambiance, waar eventueel ook de lunch verzorgd kan worden.

Eric geniet er dagelijks van om het ieder naar zijn zin te maken. Hij houdt van gezelligheid en mensen om zich heen. Dan voelt hij zich als een vis in het water of zoals hij dat zelf zegt: Ik heb er nog geen dag spijt van gehad dat ik hier ben begonnen.

 

 

Meer in deze categorie: « Hajé Nieuwegein Down Under »