JOINN! Hotspot for Lounge, Work & Short Stay

JOINN! Hotspot for Lounge, Work & Short Stay
Onderdoor 5-9
3995 DW Houten
Telefoon 030- 7600807
Website www.joinn.nl

Geopend
Ma t/m vr vanaf 07.00 uur
Zaterdag vanaf 11.00 uur
Zondag vanaf 11.00 uur

  • Café-restaurant voor ontbijt, lunch, borrel en diner, loungen
  • Synergie van (kort) verblijf, horeca en tijdelijke kantoor- en vergaderruimte
  • Leveranciers zoveel mogelijk uit eigen streek en verse producten met ‘Het Beter Leven Keurmerk’®

De Passie

Wat is JOINN! zullen vele Houtenaren zich afvragen. Mady de Groot, Marketing & Officemanager legt het tijdens haar rondleiding enthousiast aan ons uit: JOINN! is een uniek innovatief horecaconcept, een synergie van (kort) verblijf, horeca en flexibele kantoor- en vergaderruimten.

In het café-restaurant kun je 7 dagen per week terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Op de zondagmiddag is er ‘Lazy Sunday’, je kunt dan genieten van lekkere hapjes en een drankje in een lounge omgeving.

Voor ZZP’ers en andere werkenden zijn er flexibele werkplekken met alle benodigde voorzieningen, vergaderzalen en een coachingsruimte. Als je werkt bij JOINN! kan je trainingen en workshops volgen.

In de City Lofts kun je tijdelijk - van twee nachten tot een jaar - verblijven. De stadsappartementen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, ook met eigen keuken. De inrichting is zeer modern, efficiënt, maar ook warm: je voelt je er direct thuis.

De initiatiefnemers Luc en Wout de Wit zijn na een voorbereidingsperiode van drie jaar in maart 2015 begonnen met de transformatie van het gebouw naast het station van Houten tot JOINN!. Zij ontvingen tijdens de Houtense Ondernemersdag de prijs voor het Ondernemerstalent 2015 vanwege het getoonde ondernemerschap.

Op 6 november werd JOINN! feestelijk geopend met ’s avonds een show en muziek. Hans Vernooij, geboren en getogen horecaman, geeft als ervaren bedrijfsleider leiding aan de operationele gang van zaken.
Het is een drukte van belang in JOINN!. Iedereen werkt dan ook mee en draagt met hart en ziel zijn steentje bij aan deze nieuwe onderneming!