Tante Truus Pannenkoeken

Tante Truus Pannenkoeken
Piazza 83
3995 XL Houten-Castellum

Telefoon 06-12907948
Website http://tantetruuspannenkoeken.nl

Geopend
Woensdag t/m zondag van 16.00 – 20.00 uur

  • Keuze uit vele soorten pannenkoeken: o.a. kinderpannenkoeken, zoete pannenkoeken, hartige pannenkoeken, ‘keuzestress’-pannenkoeken, pannenkoek specialiteiten
  • Zin in iets anders? Gerechten als bijvoorbeeld salades en wraps staan ook op de menukaart
  • Gezelligheid met een huiselijke sfeer, zoals bij je tante waar je graag op visite kom

De passie

Na anderhalf jaar voorbereiding is Tante Truus Pannenkoeken op 3 februari 2016 geopend. Corien en Maris, die beiden een gezin met kinderen hebben, bedachten dat er in Houten wel plaats is voor een laagdrempelige horecagelegenheid waar kinderen en volwassenen ongedwongen kunnen eten bijv. ter gelegenheid van een verjaardag of kinderfeestje.

Maris heeft hiervoor in de kinderopvang gewerkt en Corien als reïntegratiecoach van jongeren. Daarnaast hebben zij beiden ook ervaring opgedaan in de horeca.

Het hele restaurant is ingericht om het kinderen en hun familie naar hun zin te maken: Er is een speelhoek. Kinderen die jarig zijn worden in het zonnetje gezet met een verrassing en er wordt een lied gezongen bij het serveren van de pannenkoeken. Bij het weggaan krijgen alle kinderen een klein cadeautje mee.

Nieuw is de Kindergourmet voor kinderfeestjes, waarbij je zelf je eigen pannenkoekjes kunt bakken en er ‘oud-Hollandse’ spellen worden gedaan. Kinderen die hun zwemdiploma hebben behaald kunnen korting krijgen op pannenkoeken.

Castellum is een klein dorp op zich, ons kent ons en al snel is bekend hoe gezellig het is bij tante Truus! Ook andere Houtenaren is dit ter ore gekomen en die nemen weer familie en vrienden mee. Hierdoor en door de inzet van Maris en Corien, van de koks Martijn en Martijn en de overige medewerkers loopt het restaurant Tante Truus Pannenkoeken boven verwachting! En daar is tante Truus natuurlijk heel erg blij mee!