Lies Cakeshop

•        Alle ingrediënten voor het bakken en decoreren van taarten
•        Gezellige en leuke winkel waar iedereen welkom is
•        Advies op maat
•        Bestellen van benodigdheden via webwinkel of winkel
•        Cursussen en workshops voor beginners en gevorderden

De Passie

In het gezellige Oude Dorp van Houten vind je in de Prins Clausstraat de winkel van Lisette en Jos Baars. Ze hebben zich gespecialiseerd in de verkoop van ingrediënten die nodig zijn voor het bakken en decoreren van taarten.
Lisette heeft na haar studie bedrijfseconomie jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt als assistent controller. De passie voor taartendecoraties is bij Lisette al in 2006 ontstaan toen ze een prinsessentaart wilde maken voor de verjaardag van haar dochter. Dat vond ze zo leuk dat ze workshops ging volgen om de technieken te leren en al gauw maakte ze mooie taarten voor familie en bekenden.

In 2007 begon Lisette met het geven van workshops voor taartdecoraties. Door het volgen van cursussen (zoals de PME Instructor Course in Londen) is ze een expert op dit gebied geworden. Haar cursussen en workshops zijn voor iedereen, van beginner tot professional. Zelfs uit België komen cursisten om bij haar de fijne kneepjes van het vak te leren.
Naast de taartdecoraties kan je nu ook workshops volgen voor patisserie  of sweet table met allerlei kleine koekjes en lekkernijen.
Wat voor Lisette  als een hobby is begonnen is samen met haar man Jos in een paar jaar uitgegroeid tot een volwaardige taarten onderneming met een winkel, een webshop, een goed geoutilleerde workshopruimte.

Lies cakeshop heeft een uitgebreid assortiment van de beste kwaliteit. Je kan er terecht voor alles wat je nodig hebt om heerlijke taarten creaties te bakken en te decoreren.  Jos is  vaak in de winkel te vinden en geeft zijn klanten graag advies. Hij doet het met veel plezier en enthousiasme. En dat zie je ook, want zoals hij zelf zegt: “De klanten komen vrolijk binnen,  en gaan vaak met een grote glimlach weer naar buiten”.