PetitJoli 2ehands merkkleding voor dames & kinderen

PetitJoli 2ehands merkkleding voor dames & kinderen

Vlierweg 1b
3991 BA  Houten

Telefoon 06 5194 5250 (Talitha) en 06 2424 2666 (Anneke)
Website www.petitjoli.nl

Geopend
dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur

  • Merkkleding voor kinderen en dames voor leuke prijzen
  • Leuke accessoires en kleine hebbedingetjes
  • Persoonlijke aandacht

De Passie

De verkoop van tweedehands merkkleding is een uit de hand gelopen hobby van Talitha en Anneke. Het idee voor een winkel ontstond op het schoolplein. In 2012 startten ze op de Koningin Julianastraat in Houten met de verkoop van gebruikte merkkleding voor kinderen.

In 2016 werd er verhuisd naar het eerste pand dat je tegenkomt op de Vlierweg, lekker dicht bij het Plein. Na de start met kinderkleding, is er ook dameskleding bijgekomen.
Dagelijks is er nieuwe aanbod van kleding. De tweedehands merkkleding wordt door klanten zelf ingebracht en van de verkoopprijs krijgt de inbrenger 40%. Onbruikbare en niet verkochte kleding gaat terug naar de klant of naar een goed doel, de stichting Dorcas.

Talitha en Anneke genieten van hun winkel  “We krijgen er vooral energie van. Ons hart ligt hier gewoon, en het is goed om te recyclen. We vinden het fijn om uit te dragen dat tweedehands kleding niet eng is of een schande om te dragen. En…vintage is in!”

Er is voor ieder wat wils te vinden in de winkel. Naast kleding voor meisjes en jongens vinden de sportkleding en sportschoenen voor kinderen gretig aftrek. En tegen het eind van het jaar hangen er mooie feestjurken in de rekken voor een schappelijke prijsje. Twee keer per jaar, in september en februari, is er een seizoenswissel en wordt de winkel in 2 dagen heringericht voor de zomer- of wintercollectie. Na zo’n wisseling is er altijd een extra koopavond.

Behalve kleding verkopen ze ook leuke accessoires zoals sjaals, sieraden en kleine cadeautjes tegen kleine prijsjes die niet 1,2,3 in Houten te vinden zijn. Zoals tassen, koffertjes, broodtrommeltjes, en kaarten en sleutelhangers die speciaal voor PetitJoli worden gemaakt. Kleine hebbedingetjes voor grote en kleine mensen. Op Facebook en Instagram zijn dagelijks foto’s van nieuwe items te zien.