Hi Gain Guitars

-        Uniek hoogwaardig assortiment

-        Kundig advies voor beginner en professional

-        Relaxte sfeer en goede service

-        Muzieklessen, oefenruimtes en instrumentonderhoud

Passie

De ondernemers Aad van Holsteijn en Marijke Leidelmeijer spelen beiden al langere tijd een instrument. Aad speelt gitaar en Marijke speelt basgitaar. Tijdens hun bezoeken aan verschillende muziekwinkels en wisselende shop ervaringen, zagen zij een kans om de service, het 'thuiskomen gevoel' te verbeteren.
Zo werd het idee geboren voor hun huidige winkel: een bas en gitaar speciaalzaak. Na een gedegen voorbereiding zijn ze in 2012 enthousiast van start gegaan met Hi Gain Guitars.

Ze waren de eerste in Nederland die het totaal concept aanboden: niet alleen een winkel en online winkel, maar ook oefenruimtes, muzieklessen door professionele leraren en een onderhoudsafdeling.
Een jaar na hun start wonnen ze daarmee de prijs voor het Houtens ondernemerstalent van het jaar 2013 / 2014.

Bij binnenkomst in de winkel zie je alle instrumenten goed zichtbaar opgesteld staan. Door de ruime opstelling hoef je niet bang te zijn om iets om te stoten. Je kan gewoon op de bank in de winkel een instrument uitproberen. Dat kan ook boven de winkel waar de oefenruimtes zijn.

Marijke vertelt dat de aanschaf van een gitaar goed moet voelen. Ze ondersteunt haar klanten graag bij het zoeken naar het instrument welke het beste bij hen past. In hun assortiment hebben ze instrumenten voor beginners en gevorderden, zoals starterpakketten en klassieke beginnersgitaren, maar ook exclusieve en limited editions instumenten.
Ze verkopen bekende merken zoals Fender, Ibanez, Gretsch, Guild, Martin, Eastman en Takamine, maar ook Mayones, EVH en Duesenberg.

Naast gitaren verkopen ze ook ukeleles, mandolines en banjo’s en bijbehorende producten zoals snaren, versterkers, effectpedalen en merchandising artikelen.

Aad neemt onder andere de technische kant voor zijn rekening. Hij controleert alle instrumenten en stelt ze optimaal af. Ook het onderhoud en de servicebeurten worden door hem met zorg uitgevoerd.

Voor allebei is persoonlijk advies en professionele service een belangrijk punt. Het geeft hun grote voldoening als de mensen tevreden en met een blij gezicht de winkel verlaten.