GOEDenCo Houten

  • Denim specialist met vernieuwende fashion items
  • Combinatie van een gevestigde labels en vooruitstrevende nieuwe merken
  • Persoonlijk advies
  • Grootste aanbod Blackstone schoenen van midden Nederland
  • Grote collecties tassen en accessoires.

De Passie

GOEDenCo is een denim specialist  waar je de laatste mode kan vinden. In 2017 openden Roos van Bentum en haar partner Jacques Linders hun nieuwe winkel in het overdekte deel van het Rond.
Roos vindt het fijn om op de winkelvloer te staan. Samen met het ervaren winkelteam adviseert ze graag haar klanten en neemt daar alle tijd voor.
De inkoop doet ze samen met Jacques, maar voor de keuze van de damescollectie gaat ze alleen op pad. Ze koopt wat ze zelf leuk vindt. Naast de grote merken heeft ze ook interesse in de vooruitstrevende opkomende merken. Op deze manier heeft ze altijd een collectie die zich onderscheid van andere winkels.

Behalve in de winkel toont ze nieuwste mode ook op de sociale media. Er is zelfs personal shopping service, waarbij Roos voor klanten een persoonlijke voorselectie maakt.

Naast je kleding collectie vind je in de winkel mooie accessoires en tassen. En GOEDenCo is grootste dealer in de omgeving Utrecht van het schoenenmerk Blackstone.
Alles bij elkaar kan je je bij GOEDenCo van top tot teen kleden.
De winkel is gemakkelijk te herkennen aan de stoere motor bij de ingang. Hier zijn al heel wat Houtense kinderen door hun ouders op de foto gezet.