Schoonheidssalon Mooi en Fris

Schoonheidssalon Mooi en Fris

Kruisboog 4 (gebouw Piazza Sports)
3994 AE Houten

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website www.mooienfris.nl

Openingstijden:
maandag, woensdag, vrijdag 9.00-17.00 uur
dinsdag en donderdag 9.00-21.00 uur
zaterdag 9.00 -14.00 uur

  • · Ontspannen en rustige omgeving
  • · Gebruik van natuurlijke producten
  • · Persoonlijk advies op maat
  • · Resultaatgericht

De Passie

In oktober 2017 opende Annemarie Fris haar schoonheidssalon in het gebouw van Piazza Sports. Ze is in 2012 afgestudeerd als schoonheidsspecialist en heeft enige jaren gewerkt als vertegenwoordigster.  Bij de bezoeken van de vele salons groeide bij haar het verlangen om op haar eigen manier een salon te beginnen; een salon waar natuurlijke huidverzorging en natuurlijke schoonheid het uitgangspunt is.

Ze ontvang je in een ontspannen en rustige omgeving. Als je de schoonheidssalon van Annemarie binnenloopt zie je een muur die helemaal bedekt is met groen zacht mos en heb je even het gevoel een bos in te wandelen. 
Je kan bij haar terecht voor gezichtsbehandelingen en het laten verzorgen van je wenkbrauwen en wimpers. Ook voor een manicurebehandeling van je handen, een trendy gellak of de perfecte make-up ben je hier op het goede adres.
Annemarie is gedreven en wil het beste voor haar klanten.  Ze neemt alle tijd voor de behandeling en met haar persoonlijke aandacht geeft ze iedereen een advies op maat. Met subtiele geuren en een passend kopje thee creëert ze een totaalbeleving zodat je na afloop heerlijk ontspannen en met een verzorgd resultaat weer naar huis gaat.

Een afspraak maken bij Mooi en Fris kan snel via de website en kom je met de auto dan is er voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

Meer in deze categorie: « GOEDenCo Houten