Woninginrichting Het Rond

Woninginrichting Het Rond
Het Wed 2
3995 DV Houten

Telefoon 030-6375351
Website www.wihetrond.nl

Geopend
Di t/m do van 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 09.00 – 17.00 uur

-    Uitgebreid assortiment gordijnen, zonwering, vloerbedekking, meubelen, maatwerkkasten, traprenovatie, bedden en badtextiel
-    Vrijblijvend en deskundig advies bij stoffering van de woning, uitvoering door ervaren en deskundige stoffeerders
-    Naast particuliere woninginrichting ook stoffering van o.m. scholen, kantoren en winkels.

De passie:

Nico Verweij zit al 45 jaar in het stoffeerdersvak en viert juist vandaag het 12,5 jarig bestaan van zijn winkel. Hij woont 35 jaar in Houten - heeft Houten zien groeien van 8.000 naar 50.000 inwoners - en heeft het nog steeds erg naar zijn zin.

Zijn woninginrichtingswinkel onderscheidt zich door het brede assortiment en de service zowel in de winkel als bij mensen thuis. Nico gelooft in rendement uit kwaliteit.  Vakmanschap, klantvriendelijkheid en een deskundig advies over kleuren en materialen zijn hierbij erg belangrijk. Door het grote aanbod van producten is het voor veel klanten lastig om een keuze te maken. Het is dan gebruikelijk om bij de klant thuis een advies op maat te geven. Mochten er zich in een enkel geval problemen voordoen dan worden die in overleg met de klant altijd goed opgelost.

Voortdurende vernieuwing van het assortiment, regelmatige wisseling van de etalage  en verbouwing van de winkel (zoals in augustus a.s.) zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling en maakt dat klanten geïnteresseerd de winkel binnenlopen.

Nico werkt samen met een klein team van zes vaste mensen: stoffeerders, interieurontwerpsters en hijzelf als ‘vliegende keep’. Kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij Nico, Joost, Elmar, Linda, Judith en Karin centraal, dat merk je zo!