Optiek van de Vecht

Optiek van de Vecht
De Raat 12
3995 EP Het Rond Houten

Telefoon 030-6375570
Website www.optiekvandevecht.nl

Geopend Di t/m vr van 09.00 – 18.00 uur
Koopavond vr van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 09.00 – 17.00 uur

  • Een vertrouwd team van bekwame vakspecialisten: opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en een orthoptist 
  • Onafhankelijk deskundig advies over brillen, lenzen en oogzorg voor volwassenen en kinderen naast het aanbod van de nieuwste stijlen brillen 
  • Service en kwaliteit staan voorop met gebruikmaking van geavanceerde technieken. 

De passie:

Optiek van de Vecht bestaat al meer dan 30 jaar. Tom van de Vecht heeft het bedrijf opgebouwd samen met zijn team. Zijn zoon Ferran is na zijn HBO-studie Optometrie en na drie jaar in een oogartsenpraktijk in een ziekenhuis ervaring te hebben opgedaan in de zaak gekomen.

De passie van Tom en Ferran is om klanten te verrassen met een keuze voor een bril die -  naast dat je er goed mee kunt kijken – je ook goed staat en iets persoonlijks toevoegt aan je uiterlijk. Om de keuze zo breed mogelijk te maken bezoeken zij beurzen o.a. in Parijs. Daar kunnen zij de nieuwste ontwikkelingen en mode voor de klant ontdekken. Het assortiment van de optiek omvat 1000 verschillende brillen voor volwassenen en kinderen, gerangschikt naar diverse stijlen, waaronder brillen van onder andere titanium, vinyl, hout en leer.

Ook is er een breed aanbod van contactlenzen. Gezien het grote belang van regelmatige controle bij het dragen van contactlenzen en tijdige vervanging van de maandlenzen heeft Ferran een ‘Lens Reminder App’ ontwikkeld, die gratis door klanten kan worden gedownload.

In de laatste jaren is het onderdeel ‘oogzorg’ steeds belangrijker geworden: veel klanten komen voor een oogmeting of oogonderzoek eerst naar de Optiek. Ten behoeve van het oogonderzoek is de benodigde apparatuur aanwezig onder meer een OCT-scan, die een goed beeld van de stand van zaken van de ogen en wat er eventueel aan schort.

Sinds kort heeft Optiek van de Vecht nog een extra service: klanten kunnen in de winkel een flesje met schoonmaakspray ontvangen en deze gratis – elke keer als deze leeg is – vullen met schoonmaakvloeistof. Zo worden kwaliteit en service op een tastbare en eigentijdse manier ingevuld door Optiek van de Vecht!