Hoenson Office & Print

Hoenson Office & Print
Spoorhaag 103
3995 ED Het Rond Houten

Telefoon 030- 6378615
Website  www.hoenson.nl 
Facebook www.facebook.com/HoensonHouten 

Geopend
Maandag van 13.00 – 18.00 uur
Di t/m vr van 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag van 09.30 – 17.00 uur

- Kantoorartikelen, kantoormachines en –supplies, kado-artikelen, luxe schrijfwaren, wenskaarten, schilder- en tekenmaterialen (Talens, Canson, Bruynzeel)
- Digitale Print- en Kopieerservice van visitekaartjes tot A0 posters, geboortekaartjes, boekjes, etc., haal- en brengservice en
- Bestellen via webshop, pasfotoservice en DHL parcelshop.

De passie:

In het hartje van Houten vind je Hoenson Office & Print, dat 25 jaar geleden werd gestart door de ouders van Anne-Claire Hoenson. Het 25-jarig jubileum werd in april jl. gevierd op de nieuwe locatie: Hoenson verhuisde naar een ander pand twee deuren verderop.

Tijden veranderen en de winkel verandert mee: verandering van assortiment en van diensten, zoals bijvoorbeeld uitbreiding van de digitale print- en kopieerservice waarvan de mogelijkheden legio zijn en de kwaliteit een geschikt en betaalbaar alternatief kan zijn voor drukwerk. Hoenson onderscheidt zich hiermee zeker ook door haar flexibiliteit van de concurrenten.

Anne-Claire Hoenson heeft voorheen veelal in het buitenland gewerkt. Na vele omzwervingen heeft ze de uitdaging van het ondernemen ontdekt en is ze samen met haar ouders en het team met een frisse blik aan de slag gegaan. Het resultaat: meer speelsheid en diversiteit in de winkel zoals een verrassend kadoassortiment. Het teken- en schildermateriaal is uitgebreid, bijvoorbeeld met de kleurboeken voor volwassenen (nieuwe collectie is net binnen). Via de inkoopcoöperatie Quantore worden scherp geprijsde, kwalitatief hoogwaardig en milieuvriendelijke kantoorartikelen van het huismerk Quantore aangeboden. Er is een webshop waarmee bestellingen snel kunnen worden gedaan en zo meer.

Hoenson staat bij klanten in de regio Houten bekend om de snelle dienstverlening en Anne-Claire is erg blij dat ook de persoonlijke service door hen zeer gewaardeerd wordt. Het motto ‘De deur staat altijd voor onze klant open, wij staan voor u klaar!’ is geen loze kreet en wordt bij Hoenson Office & Print dagelijks in de praktijk gebracht.
N.B. De groepsfoto is gemaakt door Jeroen Smeets en de overige foto's door Peter de Vlieger.