Fiori Style Bloemist

Fiori Style Business Bloemist
Fossa Italica 57
3995 XA Houten-Castellum

Telefoon 030-6390901
Website  www.fioristyle.nl

Geopend
Ma t/m do van 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 08.00 – 17.00 uur

  • Topbloemen-bloemist voor Houten e.o. voor particulieren (onder meer bruidsbloemen, rouwarrangementen) en voor de zakelijke markt
  • Bestellen via webshop en bezorging / verzending van bloemen aan klanten en hun relaties
  • Bloemenabonnement (inclusief vaas) en plantenabonnement mogelijk
  • Assortiment van speciale vazen, kaarsen en aanverwante artikelen

De passie:

Vier jaar geleden op 14 oktober 2011 opende Wesley de Ruijter als een van de eerste winkeliers zijn bloemenwinkel Fiori Style in het nieuwe winkelcentrum Houten-Castellum. Twee jaar daarvoor begon hij als zelfstandig ondernemer en richtte hij zich als businessbloemist op bezorging van bloemen en planten aan klanten in de zakelijke markt, waarvoor hij in de hele regio acquisitie voerde. In 2013 heeft hij De Brink Businessbloemist overgenomen. Inmiddels werken er 6 medewerkers bij Fiori Style.

Zijn passie voor het bloemistenvak heeft hij opgedaan in de bloemenwinkel van zijn ouders. Naast deze praktijkervaring volgde hij de bloemistenopleidingen aan het Wellantcollege in Houten en het Boerma Instituut in Aalsmeer. Wesley haalde het inkoopdiploma en het boekhouddiploma en ontwikkelde zich tot allround bedrijfsleider.

Met zijn 29 jaar is Wesley een van die jonge ondernemers met eigen ideeën over het ondernemerschap. Hij maakt zijn eigen businessplan en heeft zelf zijn bloemenwinkel ingericht: de kleuren van de winkel, van de bloemen en overige producten (o.a. geurkaarsen) zijn een lust voor het oog!  Hij doet zelf de inkoop direct op de veiling in Aalsmeer en de boekhouding, waarbij hij nauwgezet zijn vinger aan de pols houdt om te weten wat zijn klanten wensen. Het zal dan ook niemand verbazen dat Wesley heel wat uren per week voor zijn onderneming in touw is, maar dat doet hij zichtbaar met veel plezier!