Nick&Son Fashion for Men

Nick&Son Fashion for Men
Het Rond 131
3995 DP Houten

Telefoon 030-6342943
Website www.nickandson.nl

Geopend
Maandag van 13.00 – 18.00 uur
Di t/m do van 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag van 09.30 – 21.00 uur
Zaterdag van 09.30 – 17.00 uur
Zondag van 13.00 - 1700 uur

- Moderne herenmodezaak met o.a. het hele assortiment van Hugo Boss, maar ook merken als Cavallaro, Melik, Roy Robson, Profuomo, Slater en GStar
- Goed en eerlijk advies over de kleding die bij je past
- Mogelijkheid om in het atelier een pak op maat te laten maken en vermaakservice
- Webshop voor wie weinig tijd heeft om te winkelen

De Passie

Nick & Son is op 5 september 2015 opnieuw geopend na verbouwing en uitbreiding van de winkel tot 516 m². Tegen de algemene stroom in is eigenaar Sjoerd Vermeulen overtuigd van de potentie van zijn winkel en van de aantrekkelijkheid ervan voor klanten in Houten en de regio.

Nick & Son onderscheidt zich door het aanbod van een breed assortiment aan merken voor jong en oud. Boven de zaak is een atelier, waar kostuums volgens het oude ambacht op maat kunnen worden gemaakt en waar kleding op donderdag, vrijdag en zaterdag direct ter plaatse kan worden vermaakt.

Sjoerd werkt sinds de afronding van zijn opleiding Textiel Management (TMO) al vanaf zijn 22ste in het vak onder andere als rayonleider bij de Mc Gregor shops. Zo leerde hij veel over de modewereld en over de mode. De wens om voor zichzelf te beginnen werd in 1997 werkelijkheid, toen hij in Houten aan de Spoorhaag zijn eigen zaak kon openen. In 2008 vestigde hij zich in de Passage aan Het Rond.

In de afgelopen 18 jaar heeft Sjoerd heel wat mensen in Houten leren kennen.
Dat persoonlijke contact met zijn klanten is wat hem drijft: ontvangst met een kopje koffie, aanvoelen wat de klant wil en wat bij hem past.
Klanten komen tegenwoordig doelgericht of met een gerichte vraag naar de winkel, tijd is kostbaar en daar moet je samen met je team op inspelen.

Als voorzitter van de winkeliersvereniging van Het Rond heeft hij zich met de andere winkeliers ingezet voor het Retailplan, op basis waarvan er dan ook op niet al te lange termijn veranderingen zullen worden doorgevoerd om winkelcentrum Het Rond nog aantrekkelijker te maken voor het winkelend publiek.