Bloemsierkunst Amanda

Bloemsierkunst Amanda
Plein 18
3991 DL Houten (Oude Dorp)

Telefoon 030-8780895
Website www.bloemsierkunst-amanda.nl
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geopend
Maandag van 12.00 – 18.00 uur
Di t/m vr van 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 – 17.00 uur

  • Verkoop van boeketten, bloemstukken, toefjes, planten en verschillende arrangementen zoals rouw- en trouwarrangementen.
  • Bezorging in Houten door eigen bezorgdienst
  • Verhuur van bloemen en planten voor feesten en partijen
  • Verzorgen van bloemenabonnementen voor particulieren en bedrijven
  • Nadruk ligt op kwaliteit, betaalbaarheid en creativiteit

De Passie

Amanda van Putten, nu 26 jaar jong, is al vanaf haar 14de jaar bezig met bloemen: op het Wellantcollege heeft zij de opleiding Flower Design gedaan, daarna heeft zij in Utrecht gewerkt bij Co de Rijk Bloemen en Planten.

Het zelfstandig ondernemerschap lonkte al enige tijd toen er in de Prins Clausstraat in Houten een pandje vrijkwam. Amanda is daar in augustus 2012 samen met haar moeder Laura een eigen bloemenwinkel begonnen. Moeder en dochter vormen samen een team en vullen elkaar prima aan.
In januari 2015 kwam de kans om met de winkel naar het Plein 18 te verhuizen. Dat is een juiste stap gebleken, de locatie ligt nu nog centraler. De winkel is laagdrempelig, mensen komen al gauw binnen om een vraag te stellen over de planten en bloemen die buiten staan.

Amanda en Laura zijn het meest in hun sas als ze klanten advies kunnen geven over bloemen en planten, maar ook tips over stijl en interieur. Ze houden van trendy en strak, maar letten zeker ook op  kwaliteit (drie a vier keer per week komen de bloemen en planten vers van de veiling) en betaalbaarheid!

Er heerst een opgewekte, vrolijke sfeer in de bloemenwinkel. Geen wonder dat klanten, maar ook de collega’s van het Oude Dorp er graag binnenlopen om een praatje te maken!
In het Oude Dorp is het ‘ons kent ons’ en Amanda en Laura nemen ook de tijd om eenieder te woord te staan.