Kisamova Kleding

Kisamova.com Kleding
Loerikseweg 8
3995 DT Houten

Telefoon 030-8782107
Website www.kisamova.com
Facebook www.facebook.com/kisamovacom

Geopend
Maandag van 13.00 – 17.30 uur
Di t/m do van 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag van 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur
Koopzondag van 13.00 – 17.00 uur

  • Kleding van basic tot musthave voor vrouwen
  • Uitgebreide webshop met snelle bezorging
  • Partycollectie voor feesten, partijen en festivals
  • Diverse soorten accessoires, als tassen, sjaals, sieraden

De Passie

Nadat Naziel Kisacik tot 2012 in de mode had gewerkt is zij samen met Jeffrey Winkel een eigen webshop voor kleding begonnen. Dat liep zo goed, dat zij in 2013 – toen zij het pandje aan Het Wed in Het Rond in Houten hadden gevonden -  de stap hebben gewaagd om een eigen winkel te beginnen. Eerst als pop-up store en nu inmiddels als ‘volwassen’ kledingzaak.

Naziel heeft als passie het matchen van het figuur en de persoonlijkheid van vrouwen met de passende kledingstijl. Elke klant heeft iets eigens, het is de kunst dat eigene te ontdekken om goed advies te kunnen geven.
Naast Nederlandse merken als Josh V zijn er bijvoorbeeld ook Scandinavische merken. Bij de merkenkeuze letten Naziel en Jeffrey vooral op kwaliteit en op duurzaamheid, daarbij is het land waar de kleding wordt geproduceerd ook van belang.
Jeffrey houdt zich - naast de winkel - bezig met marketing en techniek. Zo vullen Naziel en Jeffrey elkaar goed aan.

“Onze kracht is dat we zelf in de winkel staan”, aldus Naziel. “Dat de klanten met een goed advies en met leuke kleding de deur uit gaan. We proberen ook extra service te  verlenen, bijvoorbeeld een berichtje sturen als de gevraagde kleding binnen is.”

Naziel is ervan overtuigd, dat je als ondernemer ook in deze tijd succes kunt hebben als je je actief opstelt, voortdurend aan vernieuwing doet en veel aandacht aan de klant besteedt: elke klant is immers bijzonder!