Benjamin Supermarkt Houten

Benjamin Supermarkt Houten
Achterom 22
3995 EC Houten

Telefoon 030-6331251
Facebook pagina/

Geopend
Ma t/m do van 08.30 tot 19.00 uur
Vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur
Zaterdag van 08.30 tot 19.00 uur
Zondag van 12.00 – 19.00 uur

  • Supermarkt met breed assortiment
  • Vers vlees (kip, rund, lam), verse groenten en vers brood
  • Turkse en oosterse specialiteiten als gedroogd fruit, baklava, verse noten, olijven, pepers, paprika en ‘wereld’-kruiden

De Passie

Ondernemer Tuncay Orman is op 29 januari 2016 in Houten gestart. Orman Supermarkt Houten werd op die datum officieel geopend door wethouder Herman Geerdes.

Tuncay is al van jongs af aan gewend hard te werken. Zijn vader heeft een boerderij in de omgeving van Ankara in Turkije, waar Tuncay voor de dieren zorgde en in de zomer als herder de stieren naar de hoge graslanden in de bergen bracht om ze daar te laten grazen.
Toen hij naar Nederland kwam heeft hij 12 jaar in een fabriek gewerkt waar snacks werden geproduceerd, daarna begon hij voor zichzelf een supermarkt in Culemborg.

Nu na 7 jaar maakt hij de start in Het Rond in Houten. De supermarkt heeft een handige indeling, er is veel te koop, je kunt alles gemakkelijk vinden.

Tuncay is graag onder de mensen, praatje maken, mensen helpen, iedere dag is anders.
Hij hecht veel belang aan verse producten en heeft dan ook zijn vaste adressen van veilingen en leveranciers in Nederland waar hij zelf vers inkoopt.
Daarnaast heeft hij drie basisprincipes: hygiëne, kwaliteit en voordelig voor klanten.
Goed en voordelig, dat gaat goed samen, aldus Tuncay. Blijkbaar is dat de klanten in Houten ook ter ore gekomen, want het is een komen en gaan in de winkel.