Bloemenshop De Buxus

Bloemenshop De Buxus
Onderdoor 68
3995 DX Houten

Telefoon 030-2434052
Website www.bloemenshopdebuxus.nl 

Geopend
Ma t/m do van 08.00 – 18.00 uur
Vrijdag van 08.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 08.00 – 17.00 uur

  • Boeketten, toefjes, vaasjes, planten, en decoratiematerialen
  • Collectie bijzondere bloemen zoals grote Heleconia’s, Strelitzia’s, lelies, orchideeëntakken, snij-hortensiatakken (seizoensgebonden)
  • Advies en verzorging van rouw- en trouwarrangementen
  • Bestellen ook via webshop mogelijk

De Passie

Annelies en Ruud de Ruijter voeren nu al 17 jaar hun bloemenzaak De Buxus in Het Rond in Houten, ze zijn begonnen in een marktkraam bij het oude zwembad en later aan de andere kant gevestigd naast Albert Heijn.

Veel klanten doen eerst hun dagelijkse boodschappen en kopen dan, voor ze naar huis gaan, een bloemetje. Er is een grote keuze aan boeketten, die door Annelies en haar vier medewerksters zelf worden samengesteld.
 
Ruud doet de inkoop en gaat drie keer per week ’s ochtends vroeg naar de veiling, waar hij zelf klokt. Daardoor kan hij per fust een goede keuze maken qua versheid, kwaliteit en aparte soorten bloemen en koopt hij bijvoorbeeld ook elke week fairtrade bloemen in.
De bloemen zijn dus supervers en worden ’s nachts in de winkel op een temperatuur van 3 graden Celsius koel gehouden.

Annelies en Ruud zijn echte ondernemers met kennis van zaken en met een groot enthousiasme voor hun vak en voor hun dienstverlening aan klanten.
Zo zijn ze gespecialiseerd in rouwarrangementen en in trouwboeketten, waarbij ze desgewenst ook thuis bij de mensen afspreken om hen optimaal van advies te kunnen dienen. Door hun liefde voor het bloemenvak en hun enthousiasme kun je niet om Bloemenshop de Buxus heen!