Woonstyle Beter in

Woonstyle Beter in
De Raat 28
3995 EP Houten (Het Rond)

Telefoon 030-6371022
Website www.woonstyle-beterin.nl

Geopend Di t/m do van 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 09.00 – 17.00 uur

• Interieurspecialist met kleurrijke en eigentijdse collecties
• Wandbekleding, raamdecoratie, gordijnstoffen, vloerbedekking
• Woonaccessoires
• Verf in meer dan 10.000 kleuren

De Passie

Gerlof en Marian Staal zijn sinds 2012 zelfstandig ondernemer van Woonstyle Beter In, voorheen vanaf 1984 als interieurspecialist in Houten gevestigd met een Decorette-winkel. Gerlof heeft altijd in de doe-het-zelf en woninginrichting-branche gewerkt en daar zijn kennis en ervaring opgebouwd, waardoor hij klanten uitgebreid kan adviseren niet alleen over het assortiment en de producten maar vooral ook over wat praktisch gezien verstandig en haalbaar is.

Decorette is begonnen als vereniging en later een franchise-organisatie geworden. Voordeel van franchisenemer zijn is dat je informatie over nieuwe ontwikkelingen krijgt aangereikt en dat je meelift in de naamsbekendheid door reclame en advertenties. Ook leer je veel van je collega’s in het land, van de tips die je van hen krijgt aangereikt. Gezien zijn ervaring kreeg Gerlof steeds meer behoefte om zijn eigen koers te varen en koos hij in 2012 voor het eigen ondernemerschap, waardoor hij nu meer kan aansluiten op de regionale situatie en ontwikkelingen. 

Je onderscheiden van andere winkels in dezelfde branche in je omgeving en continue de ontwikkelingen blijven volgen en in je aanbod inbrengen is de grote uitdaging! Dit aanbod aan hun klanten presenteren en hen adviseren is de grote passie van Gerlof en Marian: er is keuze genoeg voor ieders smaak, budget en kwaliteitswens. “Het mooie van Woonstyle Beter In is dat je alles bij elkaar vindt en de producten en kleuren ter plekke naast elkaar kunt leggen, waardoor de keuze voor onze klanten heel gemakkelijk wordt gemaakt!”

 

 

Meer in deze categorie: « Bloemenshop De Buxus Lies Cakeshop »