maandag, 26 mei 2014 20:32

Ladies night in de Meerpaal

De ondernemers van winkelcentrum De Meerpaal slaan de handen ineen en organiseren een unieke Ladies Night!
Het is al een bekend fenomeen bij diverse bioscopen: de Ladies Night. Een avond die in het teken staat van alles wat vrouwen leuk vinden, zoals kleding, accessoires en gratis goodiebags. Op vrijdagavond 6 juni wordt er voor het eerst een Ladies Night in winkelcentrum Meerpaal te Houten georganiseerd, voor alle vrouwen uit de regio. De ondernemers van het winkelcentrum slaan de handen ineen en zorgen voor een complete avond uit. Zo kun je heerlijk dineren bij eetcafé Bickel Beer en shoppen bij de bekende winkels, zoals Garden Life Style, Frans de Witte, Bever en Telstar.

Speciaal voor deze avond zijn er nog meer bedrijven uitgenodigd; onder andere Oriflame, webshop MostLovely en Hip enzo zijn erbij met de nieuwste mode, make-up en meer! Ook is er aan activiteiten geen gebrek: je kunt jezelf gratis laten fotograferen, er wordt een modeshow georganiseerd, er wordt een reading gegeven door paragnost Leomiek Rijkenberg, bekend van het Zesde Zintuig van RTL4 en er zijn mooie prijzen te winnen tijdens de loterij.
Alle ondernemers van winkelcentrum Meerpaal zijn enthousiast over dit evenement. ‘Het is een goed concept om een leuke avond te verzorgen voor alle vrouwen uit Houten en omstreken en om weer eens in een andere setting in contact te komen met onze klanten. We hebben er erg veel zin in!’ aldus Chris Passier, vestigings- manager van Garden Life Style.
Wil jij er ook bij zijn op vrijdagavond 6 juni? De entree is gratis en voor de eerste 250 dames staat er een leuke goodiebag klaar. Ook kun je bij Bickel Beer terecht voor een heerlijk diner, kies bijvoorbeeld voor het 3 gangen keuzemenu voor maar 19,50!
Voor meer informatie over het evenement of om een tafel bij Bickel Beer te reserveren bezoek je www.beren.nl.