woensdag, 08 juli 2015 12:43

Festival Zomer vol verhalen

Op zaterdag 11 juli strijkt het festival Zomer vol Verhalen van 14:00 – 17:00 uur neer op Werk aan de Korte uitweg (Tull in ‘t Waal) waar je kan genieten van verhalen van Eric Borrias, Nancy Wiltink en Bastiaan-de Zwitser. Achteroverleunend in een cultuurhistorische omgeving, liggend in het gras of hangend in een tuinstoel laat je je betoveren door vertellers en de entourage van het fortenerfgoed. Natuurlijk kan je ook genieten van een hapje of drankje op het fortterras.

Eric Borrias
Eric Borrias is niet voor niets een van de meest gevraagde vertellers van ons land. Met zijn brede repertoire en groot talent weet hij al jaren jong en oud aan zich te binden. Zijn boekbewerkingen en unieke speelstijl worden geroemd. Hij zet het verhaal naar zijn hand en neemt een uur lang iedereen mee op avontuur, zonder boek.

Nancy Wiltink
Nancy Wiltink heeft een groot repertoire. Uit de vijver van 100.000 verhalen die er op de wereld zijn vist ze dat ene verhaal dat klopt bij die plek of die gebeurtenis. Sommige verhalen vertelt ze één keer, andere elk jaar een paar keer.

Bastiaan de Zwitser-Smit
Lang geleden woonde Bastiaan in de romantische sagenwereld van Zwitserland. Van daar de naam. Tussen reusachtige bergen en feeërieke weiden wandelde hij met draken van leraren, dronk hij appelsap met betoverend mooie meiden en luisterde hij naar oeroude verhalen. Sindsdien vertelt Bastiaan verhalen met een mengeling van verbeelde wijsheid en scherpe scherts. Nieuwe verhalen, oude verhalen, betoverend mooi.

Adres:
Lange Uitweg 42A
3999 WL Tull en ‘t Waal