zaterdag, 28 november 2015 14:06

Versier de Kerstboom op woensdag 16 december (4-12 jaar)

Versier de Kerstboom met je kerstknutsel Versier de Kerstboom met je kerstknutsel

Op woensdagmiddag 16 december a.s. maken we prachtige versieringen voor in de kerstboom in de Bibliotheek en voor thuis. We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen, zoals hout en bladzijden uit oude boeken.

De kerstboom in de Bibliotheek Houten-Centrum, opgezet en klaargemaakt door leerlingen van het Wellantcollege, heeft een basisversiering. Op 16 december 's middags nodigen we alle kinderen van 4-12 jaar uit om te helpen de boom nog mooier en voller te maken. We versieren de boom met zelfgemaakte engelen en kerstwensen, die de kinderen er zelf in mogen hangen. Natuurlijk is er ook ruimte om een mooie versiering voor de kerstboom thuis te maken. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom om mee te doen. We maken er een gezellige middag van!

Voorlezen en knutselen in kerstsfeer in de Bibliotheek

Woensdag 9 december van 15.00 tot 15.30 uur kunnen kinderen van 4 t/m 6 jaar in de Bibliotheek Houten-Centrum komen luisteren naar een mooi kerstverhaal, 'Kerst met kindje' van Edward van de Vendel. Na het voorlezen kunnen ze een kerstversiering knutselen en een kerstwens maken voor in de kerstboom van de Bibliotheek.

Er is elke maand voorlezen in de Bibliotheek: elke tweede woensdag van de maand in Houten-Centrum en elke derde woensdag van de maand in Houten-Schoneveld.

De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/houten.