maandag, 04 april 2016 10:17

Powertoolrace tijdens Heldenfestival

Powertoolrace tijdens Heldenfestival Powertoolrace tijdens Heldenfestival

Op vrijdag 22 april vindt in het Slingergebied  de eerste editie van het Heldenfestival 2016 plaats. De avond begint om 19:30 uur en  start met een spetterende opening met één van de grootste brandweeroefening die ooit in Houten is gehouden. 

De Houtense Helden organiseren een gezellige avond voor jong en oud met leuke bands uit de regio, lekker eten en drinken, een speciale men’s corner met een sigarenroller en een barbier, popcorn poffen voor de jeugd, een film in de buitenbioscoop bij Theater Aan de Slinger en een gave Powertoolrace. De Houtense Helden dagen iedereen uit om mee te doen met de Powertoolrace!

Wat is een Powertoolrace? Op twee houten racebanen van elk 22 meter lang racen steeds twee eigengemaakte racemonsters tegen elkaar. De basis van de bouwsels is altijd een ‘powertool’, een stuk elektrisch gereedschap dus. Snelheid levert punten op, net als het bereiken van het einde van de baan. Maar ook originaliteit en zelfs schoonheid wordt beloond. Ga de uitdaging aan en bouw je eigen powertoolracer. Ervaar de adrenaline van een echte 'dragracer' als jouw 'tool' over de baan vliegt en het publiek je toejuicht! Deelname is gratis, maar schrijf je in ieder geval tijdig in. Informatie over de Powertoolrace en voorwaarden zijn te vinden op www.houtensehelden.nl.
Meer informatie en aanmelden voor de Powertoolrace bij Madelon Groos Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..