zondag, 12 juni 2016 19:04

Gospelband LEV in De Lichtboog

Een avond vol inspiratie met muziek, spreken en beeld
Op vrijdagavond 1 juli geeft de spetterende band LEV een concert in de Lichtboog in Houten. Een avond lang samen zingen en luisteren naar de Nederlandstalige liederen van deze band, aanbevolen voor jong en oud! Er wordt gecollecteerd voor Compassion. Spreker op deze avond is Wim Hoddenbagh. Meer informatie en gratis reserveren: http://run4.justice.nl

LEV bestaat uit muzikanten van professioneel niveau. De voltallige bandbezetting bestaat uit drum, basgitaar, elektrisch gitaar, piano/toetsen, akoestisch gitaar en twee zang. Wim Hoddenbagh zal spreken over gerechtigheid in de wereld.
Compassion!

De toegang tot het concert is gratis. De opbrengst van de collecte is bestemd voor de stichting Compassion. Compassion komt op voor de allerarmsten en kwetsbaarsten van deze wereld: kinderen die leven in extreme armoede. En dat is hard nodig. Gemiddeld sterven er wereldwijd 17.000 kinderen per dag aan armoede-gerelateerde oorzaken zoals vervuild drinkwater, ondervoeding en eenvoudige ziektes als diarree. Compassion geeft de allerzwaksten wat zij het hardste nodig hebben: concrete zorg en hoop op een betere toekomst.

Reserveren?

Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Het concert vindt plaats in de Lichtboog, Kruisboog 22 in Houten. Meer informatie vind je op www.run4justice.nl. Via deze site kun je ook gratis reserveren voor het concert.
Graag tot ziens op 1 juli!