vrijdag, 01 februari 2013 10:55

‘Vet Idee’ gezocht

Na een succesvolle eerste editie van het project ‘Vet Idee’, heeft gemeente Houten het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ gevraagd ook komend jaar dit project te coördineren.

Dit betekent dat jongeren hun ‘Vette Idee’ weer kunnen indienen bij het jongerenwerk en dat de jury vervolgens gaat beslissen of ze geld krijgen om hun idee werkelijkheid te maken.
Dit project is gericht op Houtense jongeren tussen 14 en 23 jaar en zij kunnen hun Vette Idee indienen om Houten nóg leuker te maken. Dit kan gaan om een voetbaltoernooi, een dj-feest, een beautymiddag voor meiden, een buurtfeest of wat dan ook. Bijna alles kan. Plannen kunnen ingestuurd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op www.jonginhouten.nl is te lezen wat de voorwaarden zijn en waaraan je plan moet voldoen. De ingediende plannen gaan vervolgens naar de ‘Vet Idee-jury’, die gaat beslissen of de jongere geld krijgt om het plan uit te voeren. De jury bestaat uit een beleidsmedewerker van gemeente Houten, een medewerker van ‘van Houten&co’ en een Houtense jongere. Plannen kunnen het hele jaar ingestuurd worden, maar hoe sneller, hoe meer kans de jongere heeft om het budget te krijgen, want op is op.
Jongeren die hulp willen bij het vormgeven en uitschrijven van hun Vette Idee kunnen natuurlijk contact opnemen met het jongerenwerk. Loop even binnen bij jongerencentrum Enter (Hefbrug 1 Houten), bel naar 030-7001530 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Dit is dé kans voor jongeren om iets leuks te organiseren voor andere jongeren.

Read more http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/februari/01/a_vet_ideea_gezocht