vrijdag, 10 maart 2017 16:11

WINACTIE Winkelcentrum Het Rond Houten

Op zaterdag 18 maart is er tussen 10:00 - 17:00 uur een grote winactie in Het Rond. Elk uur worden er een of meerdere mooie prijzen verloot welke beschikbaar worden gesteld door verschillende ondernemers van Het Rond en de Belangenvereniging.

Daarnaast zijn er drie hoofdprijzen waar u ook kans op kunt maken! Genoeg kans om te winnen en een ruime keus. Voor iedereen wat wils.

Hoe kan je meedoen?

Via de website van Winkelcentrum Het Rond, www.hetrond.nl , kun je jezelf inschrijven op een of meerdere prijzen en zo deelnemen aan de winactie. De winnaars krijgen op zaterdag 18 maart een SMS en moeten binnen een uur hun prijs in de winkel op komen halen.

Wat valt er te winnen?

Er zijn heel veel verschillende prijzen te winnen. Denk aan gevulde boodschappentassen inclusief waardebon van de Lidl, bioscoopkaarten van de Cinelounge, een gave zonnebril van Optiek van de Vecht, cadeaubonnen, een gourmetschotel van Keurslagerij Stokman en nog veel meer! Deelnemers kunnen zich ook inschrijven op een van de hoofdprijzen; een trendy handbagage koffer van Van Os, een mooie set glazen van Bij ons in de Keuken met onder andere rode-, witte en prosecco glazen en een hippe Fujifilm Instax Camera van de Hema.

Kijk op www.hetrond.nl voor alle prijzen en schrijf je in!