OnsHouten.nl wordt gemaakt door kleine groep vrijwilligers. We willen de mooie, leuke activiteiten en gebeurtenissen in onze gemeente voor iedereen bekend maken. Een paar mensen van het team gaan verhuizen uit Houten en stoppen met hun werk voor OnsHouten.nl. We zijn daarom op zoek naar mensen, die mee willen schrijven of willen fotograferen voor onze site.

OnsHouten.nl is een website voor en door bewoners van Houten, waarmee we al het moois van onze gemeente met elkaar willen delen.

OnsHouten is een zelfstandige stichting en wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. Met de steun van vrienden van OnsHouten kunnen we verder blijven werken aan onze doelen.

De doelstellingen van EigenHoutje Magazine en onshouten.nl lopen een heel eind parallel.

Doelstelling

Het positieve alternatief laten zien. Trots delen, inspirerende initiatieven zichtbaar maken zodat inwoners met meer enthousiasme binnen hun eigen gemeente gebruikmaken van diensten, producten en elkaar.

onshouten.nl neemt informatie over van een belangrijk aantal bronnen. Wanneer we informatie plaatsen, betekent dit niet dat we de boodschap onderschrijven; we vinden het de moeite waard om door te geven.

Heeft u een tip voor ons? Of wilt u graag een stukje gepubliceerd hebben op deze website? Laat het ons weten! Deze website is nadrukkelijk voor iedereen met een band met Houten, dus we nemen uw tip of informatie graag op. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het tips formulier.

OnsHouten is in 2013 van start gegaan als een website, onderhouden door een team van vrijwilligers. In 2014 is de Stichting OnsHouten opgericht om een degelijke basis onder alle activiteiten te leggen.