Voor jongeren

Op vrijdag 17 maart vond de uitgestelde NL-doet dag van Stichting Present Houten plaats. Uitgesteld omdat de oorspronkelijk geplande datum van 10 maart in het water en de sneeuw is gevallen.

Fem Huizinga van de Fontein en Luca van der Linden van de van Harteschool hebben de Houtense voorleeswedstrijd gewonnen.

We blijven tegenwoordig zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Dan is de vraag: is mijn woning en woonomgeving levensloopbestendig?

Voor jongeren

Zaterdag 4 maart werd het opgehaalde zwerfvuil van die dag aangeboden aan wethouder Wouter van de Berg op Castellum om op die manier aandacht te vragen voor het zwerfvuil probleem.

Op 19 februari 2023 vertrok om 12.30 uur de carnavalstocht door Laetste Stuyverdorp, zoals 't Goy tijdens carnaval heet. Prins Carnaval Jerommeke stond samen met Prinses Danielle op de eerste praalwagen.

Woensdag 15 februari organiseerde Stardance Studio’s "Heel Houten Danst" op Het Rond in Houten. Er werd gedanst voor alle slachtoffers van de aardbevingsramp in Turkije en Syrië. 

Voor jongeren

Een bericht van Aan de Slinger, met daarin aandacht voor de show van De Kiesmannen - Op zoek naar Europa

Heb jij, of ken jij iemand met, een licht verstandelijke beperking of een niet-aangeboren hersenletsel? Woon je zelfstandig en krijg je begeleiding? Kom dan genieten van een gezellige feestavond:

Op  zaterdagavond  15 april  Open Podium voor amateurzangers. Inschrijving op de avond zelf. Jong of oud, beginner of ervaren, je bent allen welkom om je stem te laten horen in een ontspannen setting. Of alleen lekker komen luisteren mag natuurlijk ook.

Voor jongeren

Heb jij altijd al een keer in een theatervoorstelling willen spelen? Dan is dit je kans!

 Is een warmtepomp inderdaad verplicht vanaf 2026?! En is een warmtepomp nou wel of niet goed voor het milieu?

In Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld is een nieuwe expositie te bewonderen. Jan van Essen toont hier zijn kunstwerken, die hij gemaakt heeft in De Krachtfabriek in Houten.