vrijdag, 17 maart 2017 13:18

Voorjaarworkshop bloemschikken

Bij het begin van de lente hoort natuurlijk ook een voorjaarsworkshop bloemschikken. Deze avond gaan we samen met onze (nieuwe!) docente Merel Dorssers aan de slag. Zij is ook actief als docente bloemschikken bij de afdeling Utrecht.

Wat gaan we maken? Tussen gestapeld servies maken we een vrolijke schikking met groenmateriaal, bloembolletjes, bloemen, veren en eieren. Merel zorgt voor bloembolletjes, groen, decoratiemateriaal en gereedschap.

Neem zelf mee: serviesgoed (dinerbord, ontbijtbordje en kop en schotel)l. Tip: mocht je niet je eigen serviesgoed willen gebruiken kijk dan eens bij de kringloopwinkel in Houten.

Ben je lid van Groei & Bloei, dan betaal je 10 euro, niet-leden betalen 20 euro. Dit bedrag betaal je op de avond zelf (contant).

De workshop vindt plaats op maandagavond 3 april en begint om 20.00 uur. De locatie is de NME-ruimte in boerderij De Heuvel aan de Keercamp 13 in Houten. Er is een maximum aantal deelnemers. Wil je meedoen? Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 25 maart.