vrijdag, 17 maart 2017 13:20

Workshops (K)ook voor jou

(K)ook voor jou organiseert verschillende culinair. In de maanden maart, mei en april worden er een drietal gezellige workshops georganiseerd. We beginnen op woensdag 29 maart met de kookworkshop ‘Vergeten Groenten’. Tijdens de workshop gebruiken we groenten uit het verleden, waarmee u inspiratie kunt op doen voor de toekomst.

We zullen een aantal verrassende recepten bereiden om er vervolgens gezamenlijk van te genieten.

Op donderdag 20 april vindt de workshop ‘Molukse Keuken’ plaats. Tijdens de workshop leert Simon Hitipeuw je nieuwe kruiden te gebruiken en krijg je handige tips aangeboden. Zo kom je bijvoorbeeld te weten wat nu echt het geheim is van die feestelijke nasi koning (gele rijst) en wanneer het gegeten wordt. Op het menu staat een afwisselende selectie van heerlijke vlees,- vis-, groente- en bijgerechten.

Op woensdag 17 mei is het tijd voor de derde workshop ‘Voorjaarsmenu’. Pak uit met diverse lekkere, zonnige gerechten die eenvoudig te maken zijn en bijna van je bord af spatten door de frisse kleuren.

De workshops vinden plaats in de professionele keuken in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. De workshops zijn van 18.30 tot 22.00 uur. (K)ook voor jou wordt ondersteund door 'van Houten&co' en bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers met koken als passie en dit graag samen doen met andere inwoners van Houten.

Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.