zondag, 26 maart 2017 09:41

Kidsevent jonge mantelzorgers

Op woensdag 19 april van 14.00 tot 18.30 uur organiseert het Steunpunt Mantelzorg Houten een uitje voor kinderen van 7-11 jaar naar Museum Speelklok in Utrecht. Het uitje is speciaal bedoeld voor alle kinderen uit gemeente Houten die een broertje, zusje, vader of moeder hebben met een ziekte of beperking. Het zijn deze kinderen die tijdens het uitje in het zonnetje worden gezet.

Om 14.00 uur verzamelen we op het station van Houten waar we de trein naar Utrecht nemen. In Utrecht volgt een rondleiding door Museum Speelklok. Na afloop eten we een pannenkoek bij pannenkoekenrestaurant de Muntkelder. Om 18.30 uur zijn we weer terug in Houten.

Het uitje wordt gesponsord door de Gemeente Houten, daardoor is deelname gratis. Aanmelden kan tot 12 april.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met de coördinator van het Steunpunt Mantelzorg: Marinda Rodas, tel: 030-7001500 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Steunpunt Mantelzorg Houten is onderdeel van ‘van Houten&co’.

Ook voor tieners en jongeren (van 10 t/m 23 jaar) die te maken hebben met mantelzorg, organiseert ‘van Houten&co’ een leuke activiteit. Dit vindt plaats op woensdag 26 april. Meer informatie hierover binnenkort op www.vanhoutenenco.nl/jonginhouten of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer algemene informatie kun je terecht op www.vanhoutenenco.nl