donderdag, 13 april 2017 11:28

Alice in Wonderland

Ervaar de wonderlijke avonturen van Alice in het magische ‘Wonderland’. Een vrolijk maar toch ook spannend balletstuk gebracht door Balletschool Helen Wilson, waarbij Alice kennis maakt met vele merkwaardige figuren. Alice in Wonderland neemt u mee in een kleurrijk ballet, geschikt voor het hele gezin!

Alice in Wonderland is een spannende zoektocht met vreemde gebeurtenissen, wonderbaarlijke plaatsen en magische figuren.

Het begint allemaal op een tuinfeest, waar een van de gasten plotseling in een wit konijn verandert. Wanneer Alice het witte konijn achterna rent, valt zij in een konijnenhol. Net als ze bang is dat ze daar nooit uit zal komen omdat ze te groot is, lukt het haar toch om te ontsnappen. Ze gaat het witte konijn achterna, op zoek naar een prachtige tuin die zij eerder gezien heeft. Op weg naar de tuin ontmoet zij de vreemdste figuren: een grinnikende kat, een rare rups en een gekke hoedenmaker, om maar een paar voorbeelden te noemen. Wanneer Alice uiteindelijk in de prachtige tuin aankomt, blijkt daar de wrede Hartenkoningin te heersen. Deze ziet Alice liever gaan dan komen, en als Alice alle dieren van de tuin vrijlaat, is de maat vol: Alice moet terechtstaan in de rechtbank.

​Hoe zal het aflopen? Komt Alice ooit nog veilig thuis?

Voorstellingen

De voorstellingen vinden plaats in het Theater aan de Slinger. Kaarten kunt u hier bestellen.

Za 27 mei – 19.30 uur
Zo 28 mei – 14.00 uur

Incl. drankje 

http://www.balletschoolhelenwilson.nl