zondag, 16 april 2017 11:01

Voorjaarsmarkt èn een streek- en hobbymarkt

Op zondag 30 april staat Het Rond in Houten in het teken van het voorjaar met een heuse Voorjaarsmarkt! Deze jaarlijkse tuinbraderie staat ieder jaar weer garant voor gezelligheid. Er is een grote diversiteit aan kramen: van planten tot tuinaccessoires en van kleding tot aan allerhande cadeaus. Naast de vele kramen hoef je je geen moment te vervelen.

Straatartiesten

Je kunt tijdens de Voorjaarsmarkt diverse straatartiesten tegen het lijf lopen. De sprankelende typetjes, de vergeetZEnietjes, laten de bezoekers in bloemenstijl een keuze maken uit verschillende VergeetZEniet bloemetjes. Deze dames zorgen er gegarandeerd voor dat je ‘ZE niet vergeet’! De prachtige dame van Bloemenpracht, tovert u met haar bloemenmandje naar een andere wereld, waar alles mooi en vrolijk is en de klanken van het eenmansorkest laten de Voorjaarsmarkt swingen.

Het steltenduo ‘In Bloei’ zet graag de bloemetjes buiten. In al hun vrolijkheid bloeien zij een meter hoog boven het publiek uit. Ze verbazen jong en oud met hun prachtige dans welke zij sierlijk uitvoeren op bijpassende muziek. Deze steltenact is dan ook een waarlijk sprookje om even bij stil te staan.

Kinderactiviteiten

Ook kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Ze kunnen zich laten schminken, maar ook zich laten verrassen door een ballonfiguur die speciaal voor ze gemaakt wordt. Verder is er een Zeepbellen Festijn waarbij kinderen (én ouders) bellen in allerlei vormen kunnen blazen. Kinderen kunnen ook een rondje maken op een van de dierenkarts. Daarnaast loopt onze eigen Rondy de Beer over de markt. Spreek hem aan en ga ermee op de foto!

Ben je toe aan wat stoers? Neem een kijkje bij de Graffiti Street Art! Ben je één van de eerste 40 bezoekers? Dan kun je bij Hoenson een gratis coupon ophalen waarmee je jouw eigen paneel kunt laten beschilderen.

Kortom: deze Voorjaarsmarkt is een echt Houtens feest voor de hele familie! Een bezoekje waard dus.

De Voorjaarsmarkt in het kort

Datum: Koopzondag 30 april
Tijd: 12.00 tot 17.00 uur
Locatie: Het Rond, Houten