vrijdag, 05 mei 2017 12:08

Op woensdag 17 mei G-korfballen bij Victum

Op woensdagavond 17 mei kunnen jeugd en volwassenen (vanaf 12 jaar) met een licht verstandelijke / lichamelijke beperking komen kennismaken met G-korfbal bij korfbalvereniging Victum|Warchild in Houten. Victum wil deze doelgroep graag de mogelijkheid bieden om plezier te beleven aan sporten binnen een vereniging.

Het korfbal is aangepast aan de mogelijkheden van deze sporters. Voor het G-team is een speciale groep van begeleiders samengesteld.

In het kader van de Sportcarrousel (sporten voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking) wordt minstens een keer per maand door minimaal één sportorganisatie zijn/haar deuren open gezet om kennis te maken met het aangepaste sportaanbod.

Het G-korfbal vindt plaats van 19.00 tot 20.00 uur bij Victum|Warchild op Sportpark de Weteringhoek, Hefbrug 7. Deelname is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel erg gewenst en dat kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, vraag het op bij Sportpunt Houten.