vrijdag, 02 juni 2017 13:15

Kom kennismaken met paardrijden op therapeutische basis

Op zondag 10 juni van 14.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen komen kennismaken met paardrijden op therapeutische basis. Op ponyboerderij Honswijk (Lekdijk 46 in Schalkwijk) verzorgt Mieke van Paassen voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking wekelijks paardrijlessen.

Dit gebeurt zowel individueel als in groepsverband. Plezier hebben in beweging en met de pony’s staat voorop.

In het kader van de Sportcarrousel (sporten voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking) wordt minstens een keer per maand door minimaal één sportorganisatie zijn/haar deuren open gezet om kennis te maken met het aangepaste sportaanbod.

Op zaterdag 10 juni vindt een aanmeldingsdag plaats. Kinderen kunnen met hun ouders/begeleiders komen kijken hoe het op de ponyboerderij eraan toe gaat. Mieke van Paassen vertelt je alles over het paardrijden en maakt samen met je graag een vervolgafspraak om daadwerkelijk zelf een paardrijles te hebben. Aanmelden voor 10 juni is niet verplicht maar wel erg gewenst en dat kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, vraag het op bij Sportpunt Houten.