zondag, 06 augustus 2017 15:45

Skatefestival Imkerspark

Zaterdag 19 augustus is het dan eindelijk weer zover. De jaarlijkse skateboardwedstrijden bij het skatepark in het Imkerspark. Geheel georganiseerd door Houtense jongeren in samenwerking met het jongerenwerk van ‘van Houten&co’.

Met een prijzenpot van € 225,- en groot aantal andere toffe prijzen zullen ook dit jaar de beste skateboarders uit de regio afreizen naar het skatepark in Houten. De wedstrijd wordt ook gesponsord door grote merken als Girl, Bones en Falus. Met een ‘best run contest’ en een ‘best trick contest’ zal het niveau weer flink hoog zijn.
Meedoen is gratis en inschrijven vanaf 12.00 uur bij het skatepark. Ook voor de kijkers is er genoeg te doen. Naast al het skategeweld is er een lekkere bbq, een DJ booth en een hoop andere gezelligheid.

Check voor meer informatie www.vanhoutenenco.nl/jong-in-houten of de Facebook pagina ‘jong in Houten’. Naast al dit moois zit het jongerenwerk niet stil deze vakantie. Iedere week zijn er leuke uitstapjes, sportactiviteiten en is het jongerencentrum op woensdagmiddag vanaf 16.00 uur geopend.
Om op de hoogte te blijven van de verschillende activiteiten deze zomer kun je altijd contact opnemen met het jongerenwerk. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op bovengenoemde website of Facebook pagina.