vrijdag, 18 augustus 2017 12:45

De 18de editie van de Activiteitenmarkt Houten

Zaterdag 2 september vindt op Het Rond in Houten tussen 10:00 en 16:00 uur de 18e editie van de Activiteitenmarkt plaats. Deze dag presenteren ruim 180 Houtense organisaties, verenigingen en stichtingen zich aan het publiek.

Op deze eerste zaterdag van september zal er op het Rond weer een gezellige verzameling te zien zijn van Houtense organisaties, sportdemo's, optredens, presentaties en lekker eten en drinken.

De Activiteitenmarkt Houten

Naast alle informatie van Houtense organisaties, zal er voor de actieve mensen ook genoeg te doen zijn. Zo staat er voor de kinderen een springkussen aangeboden door Burendag Houten. Verschillende verenigingen zullen sportieve activiteiten aanbieden. Zo kun je bij de Houtense skate- en schaatsvereniging skaten op de schaatsplank, bij de Hockeyclub op kunstgras een balletje slaan net als in de slagkooi van de Houten Dragons of een clinic volgen op de kickbikes van Soesenzo Outdoor Challenge . Kinderen die dromen van een rol in het circus, kunnen nu zelf op de piste aan de slag als een echte acrobaat bij Circus SamBal en als je je hebt uitgeleefd als acrobaat, dan kun je bij de buren meedoen aan de stoepkrijtwedstrijd, georganiseerd door het Jeugdcultuurfonds. Daarnaast worden er diverse demonstraties gegeven op het podium en ook op de Budo mat worden er de gehele dag door demonstraties gegeven. Dit is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment van deze dag. 

Graag verwelkomen wij iedereen op de Activiteitenmarkt Houten!

Voor informatie over de podium optredens en andere informatie omtrent de Activiteitenmarkt: www.activiteitenmarkthouten.nl