vrijdag, 01 september 2017 14:00

Smaakmaker als start van het seizoen

Misschien loop je er wel eens langs: de Opstandingskerk in het centrum van Houten (bij het gemeentehuis). Nieuwsgierig wat er binnen te doen en te zien is? Dan valt 10 september vast in de smaak!

Op zondag 10 september staan de deuren van de kerk (Het Kant 1) wijd open voor de ‘Kerkproeverij 2017’. Loop gerust even binnen. Op verschillende plekken in het gebouw kun je letterlijk en figuurlijk ‘proeven’ van het menu dat deze veelkleurige gemeenschap komend seizoen serveert.

De dag begint om 9 en 10.45 uur met een verrassende viering. Na afloop is er koffie, thee, fris en wat lekkers. Rond 12.00 uur kun je in leuke workshops ontdekken dat het menu voor iedereen wel iets bevat: muziek, maaltijden, cursussen, maatjesprojecten, kampen, wandelingen, Bijbelstudies, retraites. Maar ook participatie bij het Wereldhuis, Stichting Present, Voedselbank en nog veel meer. Kortom voor mensen die op zoek zijn naar rust, bezinning, verbinding, samen-zijn of inspiratie.

Iedereen is van harte welkom bij deze eerste Kerkproeverij van de Protestantse Gemeente Houten (PGH). Kom je al in de kerk? Nodig dan iemand uit je omgeving uit om mee te gaan. Of bent je niet (meer) bekend met de kerk? We maken graag kennis. Meer weten? Kijk op www.pghouten.nl