vrijdag, 20 oktober 2017 14:03

S-sporters klaar voor de match op 29 oktober FC Utrecht – NAC

De gemeente Houten staat deze maand in het teken van FC Utrecht. Afsluiter van de FC Utrecht-maand in Houten is de wedstrijd FC Utrecht – NAC Breda op zondag 29 oktober.

Op die dag heeft FC Utrecht er samen met de gemeente voor gezorgd dat er vervoer is geregeld voor een aantal fans waaronder veel Special-sporters.

Het vertrek is a.s. zondag bij het complex van FC Delta Sports ’95 op De Kruisboog. De echte FC Utrecht spelersbus staat dan klaar om de fans te vervoeren naar Stadion Galgenwaard.

Ook zijn er 50 ondernemers uit Houten uitgenodigd om de wedstrijd in het stadion mee te maken. Zij zijn onder meer te gast bij de voorbeschouwing op het duel, die wordt verzorgd door oud-spelers van FC Utrecht.

FC Utrecht-NAC Breda

De wedstrijd begint zondag 29 oktober om 14.30 uur. Inwoners van de gemeente Houten en hun vrienden, familie en bekenden krijgen korting op kaarten voor het speciale Houten-vak. Kinderen tot 16 jaar betalen € 7,50; bezoekers van 16 jaar of ouder € 12,50. Wedstrijdkaarten bestellen doe je op www.fcutrecht.nl/houten.

In de rust van de wedstrijd gaan jeugdspelers van de voetbalclubs uit de kleine kernen, hopelijk voor een uitverkocht huis ‘latjetrappen’ . Zij mogen in het stadion proberen om de bal vanaf de stip op de lat te schieten. De uitnodiging hiervoor krijgen de spelertjes via hun club.

FC Utrecht, de gemeente Houten en de organisatoren van de activiteiten hebben er zin in. Graag tot ziens in Stadion Galgenwaard!