zondag, 22 oktober 2017 07:37

Zilfia’s Jumping

Paardensport liefhebbers ontmoeten elkaar van vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober bij Manege Zilfia’s Hoeve tijdens Zilfia’s Jumping. Een bijzonder druk bezocht evenement vanwege het feit dat de ruiters zich kunnen kwalificeren voor Jumping Amsterdam. Het welbekende internationale evenement wat plaatsvindt van 25 t/m 28 januari 2018 in de RAI in Amsterdam.

De deelnemers komen vanuit het hele land, bekende namen zijn Kimberly van Engelen, Richard Kapteijn, Bart van Ooijen en Vivian van der Maat.

Op vrijdag starten wij rond de klok van 09:30 uur met de klasse L springen. Rond de middag verwachten wij zo’n 120 combinaties voor de M rubriek. Zij kunnen zich kwalificeren voor Jumping Amsterdam. Slechts 3 ruiters maken kans op deze felbegeerde tickets voor Jumping Amsterdam. Eind van de dag staat er nog het BB en B springen op het programma.

Zaterdags zijn er wederom tickets te verdienen voor Jumping Amsterdam, echter nu voor de L rubriek. De hele zaterdag middag is gereserveerd voor het pony springen, zij starten in de rubrieken B t/m ZZ.

En dan de zondag, in de rubriek Z en ZZ kan men zich kwalificeren voor Jumping Amsterdam. Echter rond de klok van 15:30 uur starten wij met het spectaculaire SIX BAR springen. Wellicht weet u het nog, verleden jaar werd er 1.85 cm gesprongen door Martijn Gremmé uit IJsselstein! Bij Six Bar springen staan er 6 hindernissen in 1 lijn. De rijhal bij de Zilfia’s Hoeve is 100 meter lang, vandaar dat wij deze unieke rubriek kunnen organiseren.

U bent van harte welkom om dit concours met ons mee te beleven. Bekijk het hele programma op onze site www.zilfiashoeve.nl de toegang is zoals altijd GRATIS!

Het adres is Manege Zilfia’s Hoeve | Fortweg 13 | 3992 LX | Houten