zondag, 17 december 2017 16:13

Cursus: Klussen in en om het huis

Op dinsdag 6 februari, van 19.30 tot 21.00 uur, gaat bij ‘van Houten&co’ de cursus ‘Klussen in en om het huis’ van start.

Heb je er genoeg van om altijd maar weer een beroep te doen op de buurman, zwager of handige kennis? Dan is deze cursus iets voor jou!

Tijdens de cursus werk je aan uiteenlopende basisvaardigheden. Je krijgt inzicht in verschillende gereedschappen en hoe je kleine reparaties kunt uitvoeren. Aan bod komen onder andere schuren en schilderen, afvoer ontstoppen en lampen ophangen. Technische kennis is niet noodzakelijk.

De beste manier om te leren is doen! De cursus staat onder leiding van docent Stefan van Creij en vindt plaats in basisschool de Zevensprong, Scherpencamp 2 in Houten.

Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.