vrijdag, 05 januari 2018 12:17

Open repetitie avond Sabra Zangkoor

Sabra Zangkoor uit Schalkwijk is op zoek naar nieuwe leden en organiseert daarom maandag 15 januari 2018 een open repetitieavond. De repetitie duurt van 20.00 tot 22.00 uur en vindt plaats in het Lucashuis aan de Jonkheer Ramweg 17 in Schalkwijk. Het koor wordt gedirigeerd door Marc Schaap.

Iedereen die van zingen houdt is welkom, ook als je denkt dat je niet zo goed kan zingen. De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur.

Zangkoor Sabra is een koor met enthousiaste vrouwen en mannen uit Schalkwijk en omgeving. Ons repertoire bevat nummers uit verschillende muziekstijlen variërend van licht christelijk tot pop. Wij zingen vooral op de zaterdagavond in de kerk in Schalkwijk en soms in ’t Goy. Enkele keren per jaar treden we ook elders op. We zingen veelal meerstemmig in het Nederlands en in het Engels.

Je bent van harte welkom vanaf 13 jaar. Onze leeftijd ligt nu tussen de 20 en 65 jaar. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij ons koor, of je nu bladmuziek kunt lezen of puur op gehoor zingt. Betrokkenheid en gezelligheid staan bij ons voorop!

Wil je kennis komen maken met Zangkoor Sabra? Kom dan maandag 15 januari naar het Lucashuis. Aanmelding hiervoor kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar gewoon binnen lopen tussen 19.30 en 20.00 uur op 15 januari kan natuurlijk ook. Wij zijn ook te volgen op onze facebook pagina Sabra Zangkoor.